zeilen
watersport.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Zeilen

 • Personeelsuitje zeilen
  Deze klipper biedt alle faciliteiten voor een ontspannen of juist actieve, maar altijd comfortabele dagtocht of vakantie.
  http://www.klipper-radboud.nl/personeelsuitje-zeilen.html
 • Sailing.nl
  Sailing.nl;zeilen of varen in nederland op ijsselmeer, waddenzee, oostzee, friesland, markermeer en regio. u kunt een zeilschip of partyschip huren vanuit amsterdam maar ook vanuit monnickendam en volendam. friesland als harlingen, grou, sneek behoren ook
  http://www.sailing.nl/
 • Traditioneel zeilen marie marie
  ZMN-Monnickendam - Zeilen op een traditionele platbodem als de Marie Marie is voor velen een bijzondere gebeurtenis. Lekker een dagje uitwaaien met familie, vrienden of collega´s. Zeilen op het Markermeer of IJsselmeer op een traditioneel zeiljacht (tjalk/skuts) als de Marie Marie van 15 meter voor een wedstrijd of ontspannen zeiluitje.
  http://www.zmn-monnickendam.nl
 • Zeilboot verhuur alde feanen
  In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Grou, Leeuwarden en Drachten, vindt u de Alde Feanen. Alde Feanen verhuurt zeilboten tegen scherpe prijzen.
  http://www.aldefeanen.com/zeilboten/
 • Zeilen.com
  Zeilen online - de digitale versie van het enige maandblad voor zeilers in de nederland. dagelijkse nieuwsberichten uit de nationale en internationale zeilerij, het actuele weer van de belangrijkste weerstations op een rij, gratis software en screensavers
  http://www.zeilen.com/
 • Zeilkamp
  Wil je op zeilkamp? Zeilschool de Friese Meren ligt in Sneek, het hart van Friesland. Hier kun je direct het water op! Comfortabele accommodatie voor 2 tot 140 personen in het hart van Friesland. Voor zeilkampen, personeelsuitjes, verenigingen etc., etc.
  http://www.zeilschoolsneek.nl/Zeilkamp_10tm12.htm

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Zeilen